.•¤ تصویر این هفته خانه آرزو
¤•.
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. کیک کرم کارامل .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:31 عصر |
مواد لازم: مواد زیر: شکر=2/1 لیوان مواد کارامل: تخم مرغ=5 عدد شیر تازه=2 و 2/1 لیوان وانیل=1 قاشق غذاخوری مواد کیک: تخم مرغ=2 عدد روغن=2/1 لیوان پودر شکر=1 لیوان شیر خشک نیدو=2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری وانیل=1 قاشق چایخوری آرد سفید=1 لیوان طرز تهیه: 1. ابتدا 2/1 لیوان شکر را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود. در حین ذوب شدن شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا سفت نشود. بگذارید شکر روی حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه ای تغییر کنید. مواظب باشید شکر نسوزد. سپس شکر را بلافاصله پس از قهوه ای شدن در ظرف مخصوص کیک بریزید بطوریکه بطور یکنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.این کار را باید سریع انجام دهید چون شکر پس از اینکه کمی سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را کنار بگذارید تا شکر سفت شود و کمی خنک شود.
2. مواد کارامل را با همزن برقی بزنید. سپس مواد بدست آمده را روی شکر سفت شده بریزید. 3. تمام مواد لازم برای کیک بجز آرد را با همزن دستی خوب بزنید سپس در آخر آرد را به آن اضافه کرده با قاشق هم بزنید. مواد کیک بدست آمده را روی مواد کارامل بریزید. سعی کنید مواد کیک در تمام سطح ظرف ریخته شود. مواد کیک در مواد کارامل حل نخواهد شد! 4. ظرف کیک را در ظرف فر که تا نیمه آب جوش ریخته اید بگذارید سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا کیک به طریق بن ماری بپزد. در صورتی که در حین پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نیمه داغ بریزید.
5. پس از اطمینان از پخت کیک آن را در ظرف مخصوص کیک برگردانید. زیر آن کیک خواهد بود و روی آن کارامل. 6. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکته: 1. برای اطمینان از پخت کیک چنگالی را در آن فرو کرده در صورتی که چنگال تمیز بیرون بیاید کیک پخته شده. 2. مواد کارامل و کیک در حین پخت در فر از هم جدا خواهد شد. 3.کیک را ابتدا به مدت 1 ساعت و نیم با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا و پایین بپزید.
|
|
نظر شما ( ) |
|
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. سمبوسه تن ماهی .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:30 عصر |
مواد لازم: نان لواش=به مقدار لازم پیاز ریز شده=1 عدد متوسط جعفری ریز شده=1 لیوان نمک و فلفل=به مقدار لازم فلفل دلمه ریز شده=1 عدد تن ماهی=2 قوطی سیب زمینی آبپز=2 عدد بزرگ طرز تهیه: 1. پیاز را در روغن تفت داده سپس فلفل دلمه ریز شده+تن ماهی که روغن آن را ریخته اید به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید. 2. جعفری ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. 3. سیب زمینی آبپز را در ظرفی با گوشتکوب نرم کرده،بقیه مواد را به آن اضافه کرده و به آن ادویه بزنید. 4. نان های لواش را به صورت مستطیل بریده از مواد لای آن گذاشته به صورت مثلث بپیچید. 5. سمبوسه ها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کنید.
|
|
نظر شما ( ) |
|
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. سالاد سیب زمینی .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:29 عصر |
مواد لازم : سیب زمینی پخته وخردشده=2 لیوان هویج پخته وخردشده=1 لیوان نخودفرنگی=2/1 لیوان فلفل دلمه خرد شده=2/1 لیوان خیارشورخرد شده=3/1 لیوان ذرت پخته شده=3/1 لیوان قارچ خرد شده=3/1 لیوان سس مایونز=به مقدار لازم ابلیمو=2 قاشق غذاخوری نمک وفلفل واویشن وپودرسیر=کمی کلم برگ=به مقدار لازم طرز تهیه: تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم.برگهای کلم را ته ظرف می چینیم ومواد را روی ان میریزیم.
|
|
نظر شما ( ) |
|
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. جعفرى قورمه .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:27 عصر |
مواد لازم برای 7 نفر: گوشت چرخ کرده =نیم کیلو سبزى(تره و جعفرى)=750 گرم بادنجان قلمى ریز=4 عدد آب انار یا آبغوره =یک فنجان پیاز =1 بته نمک و فلفل=به اندازه کافى طرز تهیه: سبزى را شسته, ساطورى ریز کرده با روغن سرخ مىکنیم و با دو سه لیوان آب مىگذاریم نیمه پز شود. پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده, نمک و فلفل زده هم مىزنیم. از این گوشت کوفته هایى به اندازه یک گردوى کوچک آماده کرده و با کمى روغن تفت داده به سبزى نیمه پز شده اضافه مىکنیم. ترشى را مىریزیم تا با هم بجوشد. وقتى که سبزى و گوشت کاملا پخت و خورش به روغن افتاد, بادنجان ها را که پوست کنده و سرخ نموده ایم روى خورش چیده, بعداز آنکه یکى دو جوش زد برمىداریم. بادنجان نباید له شود (این خورش را با گوشت تکه اى قطعه قطعه شده هم مىتوان تهیه نمود) غذای گیلانی نوش جانتان
|
|
نظر شما ( ) |
|
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. چیز کیک توت فرنگی .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:26 عصر |
|
مواد لازم: بسکویت گندم ساقه طلایی=1 بسته(1 لیوان نرم شده) کره =2 قاشق غذاخوری خامه میهن=1 قوطی(3/2 لیوان) پنیر خامه ای=200 گرم ژله آناناس=1 پاکت دریم ویپ=1 پاکت ژله توت فرنگی=2 پاکت طرز تهیه: 1. بسکویت ها را در آسیاب ریخته نرم کنید سپس کره را به آن اضافه کرده با دست ورز دهید تا وقتی که کره آب شود و خوب جذب بسکویت شود. 2. بسکویت را در قالب دایره ای مخصوص چیز کیک که اطراف آن قابل باز شدن می باشد ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید بطوریکه بسکویت در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خنک شود. 3. برای تهیه کرم،ژله آناناس را با 2/1 لیوان آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود. 4. پنیر خامه ای را در مخلوط کن ریخته سپس خامه+دریم ویپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با مخلوط کن بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس کرم بدست آمده را بطور یکنواخت روی سطح بسکویت داخل قالب بریزید. 5. ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا کرم ببندد. 6. پودر ژله توت فرنگی را در 1 و 2/1 لیوان آب گرم حل کرده و کنار بگذارید تا خنک شود . 7. ژله توت فرنگی را روی کرم ریخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد. 8. اطراف قالب را با کرده سپس روی آن را با بسکویت ریز شده و چند عدد گیلاس تزئین کنید.
|
|
|
نظر شما ( ) |
|
لیست کل مطالب خانه آرزو
|
|