.•¤ تصویر این هفته خانه آرزو
¤•.
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. نان پرشده با گوشت .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:24 عصر |
مواد لازم برای خمیر: شیر گرم=250 گرم آرد=600 گرم تخم مرغ=1 عدد سیب زمینی آبپز=2 عدد نمک=کمی شکر=1 قاشق غذاخوری خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری روغن=1 استکان مواد لازم برای مایه گوشتی: گوشت چرخ شده=500 گرم فلفل دلمه=1 عدد پیاز رنده شده=1 عدد پودر پاپریکا=1 قاشق غذاخوری نمک و ادویه=به مقدار لازم رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم طرز تهیه خمیر: 1. سیب زمینی ها را با گوشت کوب نرم کنید سپس آرد و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. 2. خمیر را خوب ورز داده تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را به مدت 1 ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا ور بیاید. طرز تهیه مایه گوشتی: 1. در ماهیتابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. 2. فلفل دلمه+گوشت چرخ شده+ادویه را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا وقتیکه گوشت خوب تفت بخورد و بپزد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید. 3. خمیر را طبق شکل زیر باز کرده،وسط هر کدام مقداری پنیر پیتزا رنده شده پاشیده و کمی از مایه گوشتی با قاشق روی آن بگذارید سپس روی مایه گوشتی کمی پنیر پیتزا بپاشید و خمیر را طبق شکل زیر بپیچید.
4. یک عدد زرده تخم مرغ را بزنید و با برس روی هر کدام از نانها بکشید و روی نانها کمی رازیانه بپاشید. 5. نانها را در سینی فری با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگرا د بگذارید تا نانها بپزند و روی آنها طلایی رنگ شود.
|
|
نظر شما ( ) |
|
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. عیترید گوشت با نخود(غذای عربی) .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:21 عصر |
مواد لازم: گوشت چرخ شده=500 گرم پیاز رنده شده=2 عدد طعم دهنده مگی=1 عدد سیر له شده=2/1 قاشق چایخوری قارچ تازه خرد شده=200 گرم جعفری ریز شده=1 لیوان ادویه کاری=1 قاشق چایخوری نان لبنانی=1 عدد روغن زیتون=3/1 لیوان مواد لازم برای سس: ماست=1 و 2/1 لیوان سس مایونز=2 قاشق غذاخوری ارده=2 قاشق غذاخوری پودر سیر=کمی آبلیمو=2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و سماق=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نان لبنانی را به صورت مکعب های کوچک برش داده سپس آنها را در کمی روغن سرخ کنید. مکعب های نان را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن برود. 2. پیاز رنده شده+سیر له شده را در روغن تفت داده سپس گوشت چرخ شده +قارچ خرد شده+طعم دهنده مگی را به آن اضافه کرده در روغن تفت دهید تا وقتیکه گوشت خوب سرخ شود سپس نمک و فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید. 3. مواد لازم برای سس را خوب با هم مخلوط کنید. 4. مکعب های نان سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته سپس روی آن را با مواد گوشت بپوشانید. روی گوشت را ابتدا سس و سپس روغن زیتون بریزید. 5. روی روغن را جعفری ریز شده ریخته و سپس روی مواد را با نخود پخته شده و سماق تزئین کنید.
|
|
نظر شما ( ) |
|
.•¤**¤•. متن
زیر توسط
نیــما نوشته شد .•¤**¤•.
.•¤**¤•. شاورما مرغ با سالاد .•¤**¤•.
|
جمعه 87 مهر 12 ساعت 11:16 عصر |
مواد لازم برای مرغ: سینه مرغ=2 عدد روغن زیتون=2/1 لیوان آبلیمو=2/1 لیوان ادویه مخلوط=1 قاشق غذاخوری نمک و پودر فلفل قرمز=به مقدار لازم ماست=1 لیوان مواد لازم برای سالاد: کاهو خرد شده+خیار شور خرد شده+گوجه فرنگی مواد لازم برای سس شاورما: ماست غلیظ=1 لیوان ارده=4 قاشق غذاخوری پودر سیر=2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل=به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه نان شاورما: آرد سفید=5 لیوان خمیر مایه=1 و 2/1 قاشق غذاخوری نمک=کمی شکر=2 قاشق غذاخوری تخم مرغ=2 عدد متوسط آب=1 و 3/1 لیوان طرز تهیه: 1. سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید . 2. مرغ را از یخچال خارج کرده،مقدار 50 گرم کره را در ماهیتابه نسوزی ریخته روی حرارت بگذارید سپس سینی مرغ را در کره تفت دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
3. مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد کرده سپس آنها را در مقداری کرده تفت دهید تا خلال های مرغ کمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
طرز تهیه نان شاورما: 1. تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر به دست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده ،به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود. 2. نان ها را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم کرده،هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.
طرز تهیه سس شاورما: 1. تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید. طرز تهیه شاورما: 1. نان شاورما را با کرده روی آن با قاشق کمی از مرغ بریزید سپس کاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید.
2. نان ها را به صورت رول پیچیده و دور آن فویل یا کاغذ ساندویچ(کاغذ روغنی)بپیچید.
|
|
نظر شما ( ) |
|
لیست کل مطالب خانه آرزو
|
|